Ønsker du at høre nærmere eller har du andre ønsker til et maleri, må du endelig kontakte mig. Send mig en mail på: info@vahlundesign.dk, ring på

tlf.: 40 93 79 57 eller udfyld kontaktformularen som du finder nedenfor.

Jeg udstiller gerne hos større eller mindre virksomheder, så har du egnede lokaler eller en væg, som trænger til liv, kigger jeg gerne forbi.

Du kan også låne et maleri (eller flere), så du kan se om de passer hjemme hos dig eller i virksomheden. Skriv eller ring, så kan vi aftale nærmere.

Jeg glæder mig til at høre fra dig,

Mange hilsner Åse

 

Når et maleri bliver til ...   begiver jeg mig ind i lærredet´s verden, med musik omkring mig og smil på læberne. Når jeg starter, ved jeg aldrig hvor billedet ender - hvad det færdige resultat bliver. Jeg kan starte med en holdning til farvekombination og motiv men undervejs udvikler maleriet sig altid med sin egen vilje. Nogle malerier er lang tid undervejs, andre er hurtigt "lige det". 

Undervejs kan jeg føle frustration indtil jeg "får følelsen". Så er jeg på rette vej og maleriet former sig. Nogle malerier er helt diskrete med et enkelt udtryk, motiv og farvevalg. Andre er farverige og kontrastfyldte og nogle med et glad og kærligt aftryk.

For alle mine malerier gælder, at jeg ønsker at give øjet "noget at se på", at tilføje et lille tvist men samtidigt bevare harmonien. Jeg ønsker, at betragteren skal finde ro, inspiration, liv og glæde i mine malerier.

V a h l u n  D e s i g n   -   Tåsingevej 95, Starup   -   6100 Haderslev   -   info@vahlundesign   -   Tlf.: 40 93 79 57

Kontakt